Hotel Bleecker in Bloemendaal

Hotel Bleecker is een kleinschalig boutique hotel in het centrum van Bloemendaal. Per auto is het hotel goed te bereiken, parkeren kan gratis in de directe omgeving van het hotel. Per trein zijn er directe verbindingen naar het aangrenzende Haarlem en Amsterdam op respectievelijk 5 en 25 minuten afstand. Fietsen zijn te huren bij het hotel. De prachtige omgeving biedt een enorme keuze aan sportieve, culturele, culinaire en ontspannende activiteiten in de directe nabijheid. Er zijn meerdere sterren restaurants in de directe omgeving maar ook een diner bij ondergaande zon op het strand is zo geregeld.

Het hotel ligt op een mooie rustige plek midden in het dorp tegen een duin. De kleinschalige opzet van slechts 11 kamers maakt persoonlijke aandacht mogelijk. De gasten kunnen zelf gebruik maken van de honesty bar in de lobby en de speelkamer.

Van 7:00 – 20:00 uur is het personeel u graag van dienst in de receptie, buiten deze uren is de receptie telefonisch bereikbaar. Inchecken op andere tijdstippen is in overleg ook mogelijk.

In de avond  kunt u zich terugtrekken in een heerlijk ruime luxe kamer die van alle gemakken en faciliteiten is voorzien. Hotel Bleecker draagt graag haar steentje bij aan gezond eten en leven en de zorg om onze planeet; het hotel is duurzaam gebouwd en maakt gebruik van lokale, natuurlijke produkten.